• darkblurbg

Letselschade in Almelo oplopen kan grote gevolgen voor uw toekomst hebben. Bij Engberink en Kluijt doen we er alles aan om de schade te verhalen, zodat u zich kunt richten op uw herstel. Dankzij onze jarenlange ervaring met letselschaderegelingen en samenwerkingen met professionals (zoals een arbeidsdeskundige en een letselschade advocaat in Almelo) kunnen wij voor u een optimale schadevergoeding regelen.

Onze werkwijze bij letselschade in Almelo

Er zijn meerdere manieren waarop u letselschade kunt oplopen. Wij bieden hulp aan bij onder andere verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, overlijdensschade en letsel door dieren. Als u zelf volledig aansprakelijk bent, dan kunt u geen schadevergoeding krijgen. Mocht u een verkeersongeval hebben veroorzaakt en een schadeverzekering voor inzittenden hebben, dan kunt u wel schadevergoeding ontvangen. Wij gaan uw situatie onderzoeken in samenwerking met diverse specialisten, zoals een arbeidsdeskundige, een medisch specialist en een letselschade advocaat in Almelo. Hierbij letten we zowel op materiële als immateriële schade. De hoogte van de schadevergoeding is sterk afhankelijk van uw situatie. U kunt een schadevergoeding krijgen voor onder andere medische kosten, pensioenschade, inkomensschade, reiskosten en een studievertraging. Tevens kunt u smartengeld ontvangen voor bijvoorbeeld pijn, verdriet en lichamelijke beperkingen. Mocht een andere partij volledig aansprakelijk zijn, dan hoeft u niet voor onze diensten te betalen. Volgens de wet dient de aansprakelijke partij deze kosten te betalen. Als u deels aansprakelijk bent, dan nemen we altijd van tevoren de kosten met u door.

Wilt u hulp voor letselschade in Almelo aanvragen?

Schroomt u niet om contact op te nemen met ons over letselschade in Almelo. Voor het melden van de schade kunt u een mail naar info@engberinkenkluijt.nl sturen of u kunt het contactformulier op deze website invullen. U ontvangt binnen 1 dag een reactie. Wilt u ons liever spreken? Neemt u dan contact op door te bellen naar 085-0188598.