• darkblurbg

Heeft u letselschade in Deventer opgelopen en bent u zelf niet of deels aansprakelijk? Dan kunt u een schadevergoeding krijgen. Bij Engberink en Kluijt helpen we u graag zodat u een passende schadevergoeding zal ontvangen. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij u optimaal helpen. Tevens schakelen wij de hulp in van andere specialisten.

Waarom is letselschade in Deventer verhalen zo belangrijk?

Het oplopen van letselschade in Deventer is al erg genoeg. Helaas zorgt het vaak ook voor extra kosten of het heeft grote gevolgen voor uw leven. Als u bijvoorbeeld verwondingen heeft opgelopen of u heeft last van psychische klachten, dan zult u medische kosten moeten betalen. Het kan ook zijn dat u niet meer in staat bent om te werken en dat heeft grote gevolgen voor uw inkomen en pensioenopbouw. Als u zelf niet aansprakelijk bent voor het ongeval, dan hoeft u niet zelf deze problemen op te lossen. Wij helpen u graag om een schadevergoeding te krijgen voor zowel materiële als immateriële schade. De aansprakelijke partij zal de schadevergoeding betalen, evenals de kosten voor onze diensten. Samen met specialisten zoals medische specialisten en een letselschade advocaat onderzoeken wij welke schade u heeft opgelopen en hoe hoog de schadevergoeding dient te zijn. Bent u zelf deels aansprakelijk voor de letselschade? Dan zult u wel een deel van de kosten moeten betalen. Wij lichten u van tevoren daarover in.

Vraag direct onze hulp aan bij letselschade in Deventer

Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Meld u dan direct uw schade. U kunt daarvoor het contactformulier invullen of een mail sturen naar info@engberinkenkluijt.nl. Wij reageren altijd binnen 1 dag. Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken via 085-0188598. Wij laten u zo snel mogelijk weten of wij u kunnen helpen met de letselschade in Deventer.