• darkblurbg

Als u letselschade in Doetinchem heeft opgelopen, dan wilt u daar natuurlijk een passende schadevergoeding voor ontvangen. Engberink en Kluijt beoordelen graag uw situatie, zodat wij voor u de volledige schade kunnen verhalen. Wij zijn letselschadespecialisten met veel ervaring, waardoor wij u uitstekend van dienst kunnen zijn.

Het verhalen van letselschade in Doetinchem

Bij letselschade hebben we het over materiële en immateriële schade. Onder materiële schade vallen onder andere medische kosten, reiskosten, studiekosten, inkomensschade en pensioenschade. Bij immateriële schade kunt u denken aan smartengeld. U ontvangt deze schadevergoeding voor onder andere verdriet, pijn, lichamelijke beperkingen en psychische klachten. Als u letselschade in Doetinchem heeft opgelopen en een andere partij is volledig aansprakelijk, dan zullen deze kosten door hen vergoed moeten worden. Het gaat daarbij om kosten die u direct na het ongeval heeft (zoals medische kosten), maar ook om de gevolgen van het ongeval (bijvoorbeeld dat u niet meer kunt werken vanwege een lichamelijke beperking of dat u studievertraging oploopt). In samenwerking met diverse specialisten kijken wij naar uw situatie om te bepalen voor welke schade u een vergoeding dient te krijgen. Uiteraard is de hoogte van de schadevergoeding afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Als u zelf deels aansprakelijk bent voor de letselschade, dan zullen wij van tevoren met u bespreken welke kosten u dient te betalen en hoe hoog deze kosten zijn.

Wilt u letselschade in Doetinchem met ons bespreken?

Als u wilt weten of u recht heeft op schadevergoeding, dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt uw letselschade in Doetinchem melden door een mail naar info@engberinkenkluijt.nl te sturen of door het contactformulier op deze website in te vullen. Wij geven binnen 1 dag een reactie. Ook kunt u ons bellen via 085-0188598.