• darkblurbg

Engberink en Kluijt staan voor u klaar als u letselschade in Eibergen heeft opgelopen. Wij onderzoeken welke partij aansprakelijk is en hoe hoog de schadevergoeding dient te zijn. Doordat wij andere specialisten inschakelen, zoals een letselschade advocaat in Eibergen, kunnen wij u met alle zaken helpen.

Wanneer kunt u een vergoeding ontvangen voor letselschade in Eibergen?

Het oplopen van schade is al erg genoeg. Helaas komen er vaak nog veel kosten bij, bijvoorbeeld voor medische hulp. Wij kunnen voor u onderzoeken of u een schadevergoeding kunt ontvangen. Dat is mogelijk als een andere partij aansprakelijk is voor de letselschade. Zij betalen u dan de schadevergoeding en ze betalen de kosten voor onze diensten. Als u zelf deels aansprakelijk bent, dan leggen we u graag kosteloos uit hoe hoog de schadevergoeding is die u kunt ontvangen. Om u optimaal van dienst te zijn, schakelen wij de hulp in van een letselschade advocaat in Eibergen. Ons doel is om u een zo hoog mogelijke schadevergoeding te geven, zodat u alle kosten kunt dekken. Wij schakelen andere specialisten in om alle schade in kaart te brengen. De schadevergoeding is bedoeld voor immateriële en materiële schade. U krijgt niet alleen een vergoeding voor medische kosten en reiskosten, maar ook smartengeld voor pijn, littekens of verdriet. De volledige letselschade in Eibergen wordt dan vergoed.

Wilt u onze hulp in schakelen bij letselschade in Eibergen?

Engberink en Kluijt staan altijd klaar om u te helpen. Meld uw letselschade in Eibergen door een mail naar info@engberinkenkluijt.nl te sturen of vult u het contactformulier op deze website in. Wij kijken direct of wij u kunnen helpen. Dit laten wij u binnen 1 dag weten. U kunt ook eerst bellen via 085-0188598 als u meer wilt weten over onze diensten.