• darkblurbg

Het oplopen van letselschade is altijd een vreselijke gebeurtenis. Engberink en Kluijt, het letselschadebureau in Enschede, helpt u graag om een optimale schadevergoeding te krijgen. Wij werken samen met diverse specialisten, waaronder een letselschade advocaat in Enschede. Zo kunnen we u optimaal van dienst zijn.

Hoe kunnen wij u helpen bij letselschade in Enschede?

Letselschade kan op diverse manieren ontstaan. Bent u bijvoorbeeld het slachtoffer geworden van een verkeersongeval of een bedrijfsongeval? Of heeft u door een dier schade opgelopen? Dan wilt u natuurlijk een schadevergoeding ontvangen. De schadevergoeding kan zowel voor materiële als immateriële schade zijn. Hierbij kunt u denken aan een vergoeding voor uw medische kosten of voor psychische klachten. Als een andere partij volledig aansprakelijk voor het ongeval is, dan zullen zij u de schadevergoeding betalen. Uiteraard is de hoogte van de schadevergoeding afhankelijk van diverse factoren, zoals de kosten die door het ongeval veroorzaakt zijn, uw leeftijd en uw werk. In samenwerking met een letselschade advocaat in Enschede en andere specialisten onderzoeken we uw situatie om tot de juiste keuzes te komen. Mocht u zelf niet aansprakelijk zijn voor het ongeval, dan zijn onze diensten kosteloos. Volgens de wet zal de aansprakelijke partij ook de kosten voor onze diensten moeten betalen. Bent u zelf deels aansprakelijk, dan zullen wij u van tevoren aangeven welke kosten u zult moeten betalen. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Neem contact op met ons letselschadebureau in omgeving Enschede

Heeft u letselschade in Enschede opgelopen en wilt u weten of u daar een schadevergoeding voor kunt krijgen? Vult u dan het contactformulier in of stuur een mail naar info@engberinkenkluijt.nl om uw schade te melden. Wij reageren binnen 1 dag. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 085-0188598. Wij voorzien u graag van een gratis en vrijblijvend advies.