• darkblurbg

Het oplopen van letselschade in Gelderland is verschrikkelijk. U heeft waarschijnlijk lichamelijke klachten en er komen allerlei onverwachte kosten aan. Dan heeft u de hulp nodig van Engberink en Kluijt, de letselschade experts. Wij kunnen voor u bekijken of u recht heeft op een schadevergoeding. Als dat zo is, dan gaan wij ervoor zorgen dat u een passende vergoeding ontvangt voor alle kosten.

Onze hulp bij letselschade in Gelderland

De eerste stap van het proces is dat u uw letselschade in Gelderland aan ons doorgeeft. Wij kunnen beoordelen of wij voor u een schadevergoeding kunnen regelen. Als u zelf niet aansprakelijk bent voor het ongeval, dan levert het u hoogstwaarschijnlijk een passende schadevergoeding op. U krijgt een vergoeding van de aansprakelijke partij. De vergoeding is bedoeld voor zowel materiële als immateriële schade. Enkele voorbeelden van materiële schade zijn medische kosten, studiekosten, toekomstschade en reiskosten. Voor immateriële schade ontvangt u smartengeld. Hierbij kunt u denken aan een vergoeding voor littekens, verdriet of psychische klachten. Wij werken samen met verschillende specialisten zodat we de schade zo nauwkeurig mogelijk vast kunnen stellen. Deze specialisten zijn onder andere medische experts, arbeidsdeskundigen en letselschade advocaten. Als een andere partij aansprakelijk is, dan hoeft u zelf niets voor onze diensten te betalen. Bent u deels aansprakelijk? Dan geven we u graag advies. Wij zijn altijd transparant over de kosten, zodat u kunt bepalen of u door wilt gaan.

Hoe kunt u uw letselschade in Gelderland melden?

U kunt meteen uw letselschade in Gelderland bij ons melden. Wij bekijken uw situatie om te zien of wij u kunnen helpen. U hoeft alleen maar het contactformulier in te vullen of een mail te sturen naar info@engberinkenkluijt.nl. U krijgt binnen 1 dag een antwoord van ons. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch te bereiken via 085-0188598.