• darkblurbg

Heeft u letselschade in Goor opgelopen en wilt u zo snel mogelijk geholpen worden? Neemt u dan direct contact op met Engberink en Kluijt. Wij kunnen uitzoeken of u recht heeft op een schadevergoeding. Wij werken samen met verschillende specialisten, waaronder met een letselschade advocaat in Goor. Zo zorgen we voor de beste dienstverlening.

Hoe kunt u letselschade in Goor verhalen?

Het oplopen van letselschade is iets dat u wilt voorkomen. Is het u toch overkomen, dan bieden wij u graag onze hulp aan. Eerst dient u de letselschade te melden bij ons. Wij onderzoeken wie verantwoordelijk is voor de schade. Is een andere partij volledig aansprakelijk? Dan dienen zij niet alleen een schadevergoeding te betalen, maar ook de kosten voor onze diensten. Het is ook mogelijk dat u zelf deels verantwoordelijk bent voor de letselschade. In dat geval kunnen wij u van tevoren inlichten over de kosten. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Samen met specialisten, zoals een arbeidsdeskundige, een onderzoekexpert en een letselschade advocaat in Goor, onderzoeken wij hoe hoog de schadevergoeding zal moeten zijn. Hierbij houden we rekening met materiële schade en immateriële schade. Enkele voorbeelden van schade en kosten die wij kunnen verhalen zijn medische kosten, smartengeld voor littekens, pensioenschade, studiekosten en kosten voor psychische hulp.

Meld letselschade in Goor direct bij Engberink en Kluijt

Wij raden u aan om meteen de letselschade in Goor te melden. Dan kunnen wij u zo snel mogelijk helpen. Voor het melden van de schade kunt u mailen naar info@engberinkenkluijt.nl of u kunt het contactformulier op de website invullen. Wij kijken er direct naar en we laten u binnen 1 dag weten of we kunnen helpen. Wilt u eerst meer weten? Belt u dan gerust naar 085-0188598.