• darkblurbg

Het oplopen van letselschade in Haaksbergen brengt veel problemen met zich mee. Engberink en Kluijt helpt u graag in deze lastige periode. Als letselschade experts kunnen wij onderzoeken of u een schadevergoeding kunt krijgen en hoe hoog het bedrag dient te zijn. Wij werken samen met andere specialisten, zoals met een letselschade advocaat in Haaksbergen, zodat wij u optimaal kunnen helpen.

Het belang van een schadevergoeding voor letselschade in Haaksbergen

U kunt op meerdere manieren letselschade oplopen. Misschien heeft u een bedrijfsongeval gehad of bent u in een verkeersongeval terecht gekomen. Ook kunnen dieren schade aanbrengen. Is een dierbare van u overleden bij een ongeval? Dan spreken we van overlijdensschade. Letselschade kan tijdelijk zijn. Hierbij kunt u denken aan wonden die vanzelf helen. Helaas kunt u ook een beperking oplopen, waardoor u niet meer in staat bent om te werken en om voor uzelf te zorgen. Dit heeft grote gevolgen voor uw inkomen en pensioenopbouw. Samen met een letselschade advocaat in Haaksbergen en andere experts onderzoeken wij het ongeval. Uiteraard willen wij ook weten welke soorten schade u heeft opgelopen, zodat we voor u een passende schadevergoeding kunnen regelen. De schadevergoeding zal betaald worden door de aansprakelijke partij. Van deze schadevergoeding kunt u de extra kosten betalen, bijvoorbeeld voor medische zorg en huishoudelijke hulp. Dankzij een schadevergoeding hoeft u zich geen zorgen te maken over financiële problemen. U kunt in alle rust herstellen.

Hoe kunt u letselschade in Haaksbergen melden?

Het melden van letselschade in Haaksbergen is erg eenvoudig. U kunt het contactformulier op onze website invullen, maar u kunt ook een mail sturen naar info@engberinkenkluijt.nl. Binnen 1 dag hoort u van ons of wij u kunnen helpen. Wilt u eerst meer weten over onze diensten? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 085-0188598.