• darkblurbg

Als u letselschade in Hengelo heeft opgelopen, dan heeft u meestal recht op een schadevergoeding. U kunt daarvoor contact opnemen met Engberink en Kluijt, twee letselschade-experts. Zij hebben niet alleen jarenlange ervaring, maar ze werken ook samen met medisch adviseurs en een letselschade advocaat in Hengelo. Zo proberen wij uw schade volledig te verhalen.

Hoe gaan wij te werk bij letselschade in Hengelo?

U kunt op diverse manieren letselschade oplopen. Is uw partner bijvoorbeeld overleden door het toedoen van een ander? Of bent u aangevallen door een dier? In de meeste gevallen heeft u recht op een schadevergoeding. Letselschade heeft niet alleen directe gevolgen zoals extra kosten of lichamelijke klachten, maar het kan er ook toe leiden dat u niet meer kunt werken of dat u huishoudelijke hulp nodig heeft. Wij schakelen altijd de hulp van specialisten in zoals een arbeidsdeskundige en een letselschade advocaat in Hengelo. Door deze samenwerking kunnen wij de schade nauwkeurig vaststellen, zodat u voor alle materiële en immateriële schade een passende vergoeding ontvangt. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten voor onze diensten. Als een andere partij volledig aansprakelijk is, dan hoeft u niets te betalen. Uw schadevergoeding en onze diensten worden betaald door de aansprakelijke partij. Bent u zelf voor een deel aansprakelijk? Wij overleggen altijd van tevoren met u over de te verwachten kosten. U bent verzekerd van een transparante dienstverlening.

Vraag hulp aan voor letselschade in Hengelo

U kunt onze hulp voor letselschade in Hengelo altijd inschakelen. U kunt de schade melden door ons contactformulier op deze website in te vullen of door een mail te sturen naar info@engberinkenkluijt.nl. Binnen 1 dag hoort u van ons. Wilt u liever met ons spreken? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 085-0188598. Ons advies is altijd vrijblijvend en gratis.