• darkblurbg

Als u letselschade in Hengevelde heeft opgelopen, dan wilt u zo snel mogelijk herstellen. U wilt vast weten of u recht heeft op een schadevergoeding. Bij Engberink en Kluijt onderzoeken wij graag of dit het geval is. Wij regelen alle zaken rondom de schadevergoeding, waardoor u zich kunt richten op uw herstel.

Hoe kunnen wij u helpen bij letselschade in Hengevelde?

U kunt op verschillende manieren letselschade in Hengevelde oplopen. Het kan zijn dat u bent aangevallen door een dier, bijvoorbeeld door de loslopende hond van de buurman. Ook kunt u het slachtoffer zijn geworden van een bedrijfsongeval of een verkeersongeval. Neemt u dan direct contact met ons op. Wij kunnen u als letselschade experts uitstekend van dienst zijn. Wij onderzoeken wie aansprakelijk is voor de schade. Als een andere partij volledig aansprakelijk is, dan dienen zij u de schadevergoeding te betalen. Uiteraard lichten wij u van tevoren in, zodat u kunt bepalen of u ons in wilt schakelen. De volgende stap is het in kaart brengen van de schade. Het gaat daarbij om materiële kosten en schade zoals inkomensschade, pensioenschade, reiskosten, studiekosten (door vertraging) en medische kosten. Daarnaast houden wij rekening met immateriële schade, zoals kosten voor psychische hulp, pijn, verdriet, littekens en beperkingen. Zo zorgen wij ervoor dat alle kosten meegenomen worden, zodat u een passende schadevergoeding ontvangt.

Vraag onze hulp aan bij letselschade in Hengevelde

Wilt u weten of u een schadevergoeding kunt krijgen voor de letselschade in Hengevelde? Vraagt u dan onze hulp aan. Eerst dient u de schade te melden door een mail te sturen naar info@engberinkenkluijt.nl of door het contactformulier op de website in te vullen. U kunt ook eerst telefonisch contact opnemen voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via 085-0188598.