• darkblurbg

Als u letselschade in Hof van Twente heeft opgelopen, dan kunt u meteen contact opnemen met Engberink en Kluijt. Wij als letselschade experts helpen u graag om een schadevergoeding te krijgen. Uiteraard is de schadevergoeding afhankelijk van uw situatie. Wij werken dan ook samen met diverse experts, waaronder een letselschade advocaat in Hof van Twente. Zo kunnen wij nauwkeurig bepalen hoe hoog de schadevergoeding zal moeten zijn.

Hoe helpen wij bij letselschade in Hof van Twente?

Allereerst moeten wij bepalen of u recht heeft op een schadevergoeding. Bent u zelf volledig aansprakelijk voor een verkeersongeval of een bedrijfsongeval? Dan kunt u waarschijnlijk geen schadevergoeding krijgen. Is een andere partij aansprakelijk, dan zal deze partij u de schadevergoeding moeten betalen. Ook betalen zij voor onze diensten. Het is ook mogelijk dat u deels aansprakelijk bent. In dat geval kunnen we u van tevoren inlichten over de te verwachten schadevergoeding en de kosten. U kunt op diverse manieren letselschade oplopen, bijvoorbeeld door een verkeersongeval of een bedrijfsongeval. Ook kunnen dieren letselschade veroorzaken. Om te bepalen hoeveel schadevergoeding u dient te ontvangen, onderzoeken wij uw situatie samen met verschillende deskundigen. Wij werken samen met onderzoekdeskundigen, arbeidsdeskundigen en met een letselschade advocaat in Hof van Twente. Zo kunnen wij bepalen voor welke materiële en immateriële schade u een vergoeding dient te krijgen. U kunt zich dan richten op uw herstel.

Schakel Engberink en Kluijt in bij letselschade in Hof van Twente

Wilt u weten of wij u kunnen helpen bij de letselschade in Hof van Twente? U kunt meteen uw schade bij ons melden. Stuurt u een mail naar info@engberinkenkluijt.nl of vult u het contactformulier in. Wij sturen u binnen 1 dag een reactie. Wilt u ons liever spreken? Dan kunt u bellen via 085-0188598.