• darkblurbg

Wilt u weten of u een schadevergoeding kunt krijgen voor de letselschade in Lochem? Dan kunt u direct contact opnemen met Engberink en Kluijt. Wij zijn letselschade experts, waardoor wij u kunnen helpen met het verhalen van de schade. Uiteraard is de hoogte van de schadevergoeding afhankelijk van uw situatie.

Hoe verhalen wij letselschade in Lochem?

Om erachter te komen of u recht heeft op een schadevergoeding, onderzoeken wij welke partij aansprakelijk is. Als u zelf volledig aansprakelijk bent, dan kunt u hoogstwaarschijnlijk geen vergoeding krijgen. Bent u deels aansprakelijk? Dan vertellen wij u graag vooraf wat wij voor u kunnen betekenen. Het kan ook zijn dat een andere partij volledig aansprakelijk is. Deze partij zal niet alleen de schadevergoeding moeten betalen, maar ook onze diensten. Als we eenmaal weten wie aansprakelijk is, gaan wij alle schade in kaart brengen. Ongevallen kunnen leiden tot diverse soorten schade. Bij lichamelijk letsel dient u medische kosten te betalen en eventueel ook reiskosten. Als u door het ongeval niet meer kunt werken, dan kunt u een vergoeding krijgen voor de inkomensschade en de pensioenschade. Tevens kunt u smartengeld ontvangen voor psychische klachten, verdriet, beperkingen of littekens. Wij werken samen met specialisten zoals letselschade advocaten, onderzoekexperts en arbeidsdeskundigen. Zo helpen wij u om een zo hoog mogelijke schadevergoeding te ontvangen. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over financiële problemen.

Meld letselschade in Lochem direct

U kunt het beste meteen de letselschade in Lochem bij ons melden. Dit doet u door het contactformulier in te vullen of door een mail te sturen naar info@engberinkenkluijt.nl. Wij kunnen dan beoordelen of we u kunnen helpen. Dit laten we u binnen een dag weten. Natuurlijk mag u ook telefonisch contact opnemen als u vragen heeft. Ons nummer is 085-0188598.