• darkblurbg

Letselschade zorgt niet alleen voor lichamelijke problemen, maar ook voor veel kosten. Als u zelf niet of deels aansprakelijk bent voor de schade, dan kunt u een schadevergoeding krijgen. U heeft tenslotte al genoeg aan uw hoofd en u zit niet te wachten op financiële problemen. Neemt u direct contact op met Engberink en Kluijt als u letselschade in Overijssel opgelopen heeft. Wij helpen u met het verhalen van de schade.

Hoe kunnen wij u helpen met letselschade in Overijssel?

Als we het hebben over letselschade, dan hebben we het zowel over materiële als immateriële schade. Heeft u bijvoorbeeld een verkeersongeval gehad? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk lichamelijke klachten, maar ook kunt u last krijgen van psychische klachten. Voor beide soorten schade dient u en passende vergoeding te krijgen. Helaas is de schade niet altijd tijdelijk. Het kan zijn dat u door een verkeersongeval of een bedrijfsongeval een lichamelijke beperking heeft. Mocht u door deze beperking niet meer kunnen werken, dan heeft u ook recht op een vergoeding voor onder andere inkomensschade en pensioenschade. Als u de letselschade in Overijssel meldt, dan zoeken wij eerst uit welke partij aansprakelijk is. Bent u zelf aansprakelijk? Dan kan het zijn dat u geen schadevergoeding kunt ontvangen of een klein deel. Als een andere partij volledig aansprakelijk is, dan dienen zij zowel de schadevergoeding als de kosten voor onze diensten te betalen.

Laat uw letselschade in Overijssel beoordelen

Wilt u weten of u recht heeft op een schadevergoeding voor de letselschade in Overijssel? Meld uw schade dan bij ons, dan kunnen wij kijken of we u kunnen helpen. U kunt een mail sturen naar info@engberinkenkluijt.nl of u kunt het contactformulier invullen. Wij reageren binnen 1 dag. Heeft u enkele vragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 085-0188598.