• darkblurbg

Als u letselschade in Rijssen heeft opgelopen, dan wilt u natuurlijk weten of u recht heeft op een schadevergoeding. Dan bent u bij Engberink en Kluijt aan het juiste adres. Wij onderzoeken graag welke partij aansprakelijk is en of u een schadevergoeding kunt krijgen. Door onze samenwerking met diverse specialisten kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Onze hulp bij letselschade in Rijssen

Wij helpen mensen die op diverse manieren letselschade in Rijssen hebben opgelopen. Heeft u bijvoorbeeld een verkeersongeval of een bedrijfsongeval meegemaakt? Of bent u aangevallen door een dier? U kunt dan flink schade oplopen. We hebben het hierbij niet alleen over lichamelijke schade, maar ook over de gevolgen van deze schade. Bent u bijvoorbeeld niet meer in staat om te werken vanwege een beperking? Of heeft u een trauma opgelopen en heeft u psychische klachten? Dan doen wij er alles aan om de volledige schade te verhalen. We brengen alle materiële en immateriële schade in kaart. Ook schakelen we de hulp in van andere specialisten, zoals letselschade advocaten en medische specialisten. Daarnaast onderzoeken wij welke partij aansprakelijk is. Is bijvoorbeeld uw werkgever of de veroorzaker van het verkeersongeval volledig aansprakelijk? Dan dienen zij u niet alleen een passende schadevergoeding te betalen, maar ook de kosten voor onze diensten. Dit betekent dat u zelf niets hoeft te betalen. Bent u deels aansprakelijk? Dan lichten wij u graag van tevoren in over de kosten.

Wilt u letselschade in Rijssen melden?

U kunt uw letselschade in Rijssen altijd bij ons melden. Wij geven u een vrijblijvend en gratis advies, zodat u kunt bepalen of u gebruik wilt maken van onze diensten. U kunt een mail naar ons sturen via info@engberinkenkluijt.nl of u kunt het contactformulier invullen. Wij antwoorden binnen 1 dag. Wilt u meer informatie over onze diensten? Belt u dan via 085-0188598.