• darkblurbg

Heeft u letselschade in Twente opgelopen en wilt u weten of u een schadevergoeding kunt krijgen? Neemt u dan contact op met Engberink en Kluijt, het letselschadebureau in Twente. Wij beoordelen graag uw situatie om te zien of u recht heeft op schadevergoeding. Is dat het geval, dan doen wij er alles aan om de volledige schade te verhalen.

Voor welk letsel kunt u terecht bij ons letselschadebureau in Twente?

U kunt op verschillende manieren letsel oplopen, bijvoorbeeld bij verkeersongevallen en bedrijfsongevallen. Het kan zijn dat u aangereden werd door een bestuurder of dat u door nalatigheid van uw werkgever letsel opgelopen heeft. Tevens kan letsel ontstaan door dieren. Als u wordt gebeten door een loslopende hond, dan is de eigenaar verantwoordelijk. Bij zulke ongevallen loopt u hoogstwaarschijnlijk lichamelijk letsel op. Het kan gaan om een par wonden of een hernia, maar ook kunt u lichamelijk beperkt worden. Als u niet zelf aansprakelijk bent voor het ongeval, dan zal de aansprakelijke partij u een passende schadevergoeding moeten betalen. Het kan zijn dat alle medische kosten door deze partij betaald moeten worden. Mocht u niet meer kunnen werken vanwege een beperking, dan bestaat de schadevergoeding ook uit inkomensschade, pensioenschade en huishoudelijke hulp. Als letselschadebureau in Twente werken samen met diverse specialisten zodat we grondig kunnen onderzoeken voor welke materiële en immateriële schade u een schadevergoeding dient te ontvangen voor de letselschade in Twente.

Neem direct contact op met ons letselschadebureau in Twente

U kunt altijd kosteloos uw letselschade in Twente bij ons melden. Wij beoordelen dan of we u kunnen helpen. U kunt de schade melden door het contactformulier in te vullen of door een mail te sturen naar info@engberinkenkluijt.nl. Binnen 1 dag ontvangt u een reactie. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Belt u ons gerust via 085-0188598 als u vragen heeft.