• darkblurbg

Het oplopen van letselschade in Zutphen zorgt altijd voor een nare situatie. Om het leed wat te verzachten onderzoeken wij graag voor u of u recht heeft op een schadevergoeding. Uiteraard is dit afhankelijk van uw situatie. Wij hanteren een transparante en persoonlijke aanpak zodat u zo goed mogelijk geholpen wordt. Bij Engberink en Kluijt hebben we jarenlange ervaring met het verhalen van letselschade.

Hoe helpen wij u bij het verhalen van letselschade in Zutphen?

Eerst moeten wij achterhalen welke partij verantwoordelijk is voor de letselschade in Zutphen. Bent u zelf volledig aansprakelijk? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk geen recht op een schadevergoeding. Als u deels aansprakelijk bent, dan leggen wij u graag vrijblijvend uit wat we voor u kunnen betekenen. Is een andere partij volledig aansprakelijk? Dan dient deze partij zowel de schadevergoeding als onze diensten te betalen. Bij een ongeval of een andere nare situatie kunt u diverse soorten schade oplopen. Wij zullen dan ook eerst in kaart brengen welke schade u heeft opgelopen. Hierbij kunt u denken aan materiële schade en kosten zoals medische kosten, pensioenschade, reiskosten en kosten voor huishoudelijke hulp. Ook houden wij rekening met immateriële schade en kosten. Enkele voorbeelden daarvan zijn smartengeld voor verdriet, littekens en pijn en kosten voor psychische hulp. Samen met specialisten zoals onderzoekdeskundigen en letselschade advocaten zorgen wij ervoor dat we de schade optimaal kunnen verhalen.

Meld uw letselschade in Zutphen bij Engberink en Kluijt

Heeft u letselschade in Zutphen opgelopen en wilt u de schade melden? U kunt eenvoudig de schade melden door het contactformulier in te vullen of door een mail te sturen naar info@engberinkenkluijt.nl. Binnen 1 dag nemen wij contact met u op. Heeft u vragen over onze diensten? U kunt ons telefonisch bereiken via 085-0188598.