• darkblurbg

Marc Engberink, NIVRE Register-Expert

Wanneer je gewond raakt bij een ongeval, kan je leven in een fractie van een seconde totaal veranderen. Wat ooit vanzelfsprekend was, blijkt kwetsbaar. De consequenties voor werk, wonen, mobiliteit en vrijetijdsbesteding kunnen zeer ingrijpend zijn. Het is dankbaar en uitdagend werk om hen bij te staan in het vaak ondoorzichtige web van wet- en regelgeving. Inmiddels heb ik 20 jaar ervaring als letselschade-expert. Zodoende weet ik exact hoe ik uw belang voorop kan stellen en uw schade volledig kan verhalen. Opleidingen binnen de agrarische sector geven mij een voorsprong als het gaat om letselschade bij agrariërs. Vanuit mijn woonplaats Haaksbergen en vanaf het kantoor in Hengevelde sta ik u graag bij.

 

Otto Kluijt, NIVRE Register-Expert

Om mensen te begrijpen moet je hun belangen begrijpen. Deze bepalen uiteindelijk welke keuzes ze maken en waar ze zich voor inzetten. Ik denk graag met mensen mee, ook wel buiten vaste kaders, waarbij ik durf en gezond verstand in de juiste dosis probeer te combineren.

Sinds 1 juni 2018 ben ik met mijn compagnon Marc het fundament aan het leggen voor Engberink en Kluijt, rechtshulp bij letselschade. Slachtoffers helpen die door een ongeval in een kwetsbare positie terecht zijn gekomen op kosten van verzekeraars, dat is wat wij doen. Nu ik bijna 25 jaar werkzaam ben in de letselschade regeling zie ik dat samenwerken en onderhandelen over de belangen van andere mensen als een rode draad door mijn leven loopt.

Privé woon ik in een buurtschap op het Twentse platteland met partner en drie kinderen. Als geboren Arnhemmer is Twents niet mijn moedertaal. Maar nu ik sinds 2004 in Twente werkzaam ben is het verstaan wel aardig op orde. A’j Plat kuiern könt, mö’j ’t nie loat’n!   

 

Chantal Pot, Letselschadebehandelaar / Kantoormanager

Om mensen die iets akeligs meemaken bij te kunnen staan met raad en daad en ze ook werkelijk verder te kunnen helpen, is wat veel voldoening geeft in mijn werk als letselschadebehandelaar. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan ontzettend grote gevolgen hebben. Veel mensen beseffen dit pas als het ze zelf overkomt. Naast het financiële en juridische deel, vind ik het ook heel belangrijk dat er aandacht is voor het menselijke aspect. Pas als je de mens achter de klant ziet kun je hem of haar gericht helpen. Gelukkig komen veel klanten na een tijdje weer goed terug in de samenleving, maar het komt ook voor dat iemand zijn baan op moet geven of zijn hobby's. Wanneer je dan kunt zorgen voor een stukje genoegdoening voelt dat extra goed. 

Vanaf 2004 ben ik werkzaam in de letselschade, eerst als secretaresse, vervolgens als personenschadebehandelaar en sinds september 2019 als letselschadebehandelaar en kantoormanager voor Otto en Marc en dat doe ik met heel veel plezier.